Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Демчишин О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Демчишин О. В. 
Ефективність застосування підкислювачів у промисловому вирощуванні курчат–бройлерів [Електронний ресурс] / О. В. Демчишин // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Сільськогосподарські науки. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 81-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbcgn_2016_18_2_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 275.565 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Демчишин О. В. 
Вплив підкислювача "Аквасан" на мікробіоценоз кишківника курчат бройлерів [Електронний ресурс] / О. В. Демчишин, М. Д. Кухтин, Ю. Б. Перкій, Ю. В. Горюк // Ветеринарна біотехнологія. - 2018. - Вип. 33. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vbtb_2018_33_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 561.824 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Демчишин О. В. 
Оцінка якості м’яса курчат-бройлерів за випоювання підкислювача "Аквасан" [Електронний ресурс] / О. В. Демчишин, М. Д. Кухтин, Ю. Б. Перкій // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Ветеринарні науки. - 2018. - Т. 20, № 88. - С. 85-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbvn_2018_20_88_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 405.848 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Демчишин О. В. 
Токсичність та біологічна цінність м’яса курчат-бройлерів за випоювання підкислювача "Аквасан" [Електронний ресурс] / О. В. Демчишин, М. Д. Кухтин, Ю. Б. Перкій // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Ветеринарні науки. - 2018. - Т. 20, № 92. - С. 94-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbvn_2018_20_92_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 353.114 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Кухтин М. Д. 
Вплив випоювання підкислювача "аквасан" на продуктивність курчат бройлерів [Електронний ресурс] / М. Д. Кухтин, Н. П. Болтик, Ю. Б. Перкій, Ю. В. Горюк, Н. М. Ворожбит, О. В. Демчишин // Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин. - 2019. - Вип. 20, № 2. - С. 74-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2019_20_2_12
Наведено вивчення впливу застосування нового підкислювача "Аквасан" на продуктивність курчат бройлерів. Встановлено, що з 27 дня випоювання підкислювача спостерігали зростання живої маси бройлерів аж до 42 дня вирощування. На 35 добу маса курчат збільшувалася на 100,8 г (р << 0,05), а на 42 добу - на 245,8 г (р << 0,01), порівняно з контрольною групою. У період вирощування 29 - 35 та 36 - 42 доба при застосуванні підкислювача "Аквасан" у курчат середньодобові прирости за тиждень зростали відповідно на 13,8 (р << 0,05) та 20,7 г (р << 0,01). Витрати корму на 1 кг приросту живої маси курчат на п'ятий тиждень (29 - 35 доба) зменшувалися на 90 г (р << 0,05), а на шостий тиждень (36 - 42 доба) вирощування - на 150 г (р << 0,01). Дані результати досліджень вказують на те, що застосування підкислювача "Аквасан" стимулює процеси травлення, засвоєння поживних речовин і, як наслідок, сприяє зростанню живої маси курчат бройлерів та ефективному використанню кормів.Наведено вивчення впливу застосування нового підкислювача "Аквасан" на продуктивність курчат бройлерів. Встановлено, що з 27 дня випоювання підкислювача спостерігали зростання живої маси бройлерів аж до 42 дня вирощування. На 35 добу маса курчат збільшувалася на 100,8 г (р << 0,05), а на 42 добу - на 245,8 г (р << 0,01), порівняно з контрольною групою. У період вирощування 29 - 35 та 36 - 42 доба при застосуванні підкислювача "Аквасан" у курчат середньодобові прирости за тиждень зростали відповідно на 13,8 (р << 0,05) та 20,7 г (р << 0,01). Витрати корму на 1 кг приросту живої маси курчат на п'ятий тиждень (29 - 35 доба) зменшувалися на 90 г (р << 0,05), а на шостий тиждень (36 - 42 доба) вирощування - на 150 г (р << 0,01). Дані результати досліджень вказують на те, що застосування підкислювача "Аквасан" стимулює процеси травлення, засвоєння поживних речовин і, як наслідок, сприяє зростанню живої маси курчат бройлерів та ефективному використанню кормів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 352.104 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського